Advertisement

Φωτια Στα Βιλια - Φωτιά στα Βίλια: Εκκενώνεται o οικισμός Βενίζα - TheCaller / Φωτιά έχει ξεσπάσει και στα βίλια αττικής.

Φωτια Στα Βιλια - Φωτιά στα Βίλια: Εκκενώνεται o οικισμός Βενίζα - TheCaller / Φωτιά έχει ξεσπάσει και στα βίλια αττικής.. Σε διακοπές της κυκλοφορίας οχημάτων και στην περιοχή των βιλίων. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στα βίλια αττικής. Με μήνυμα από το 112 εκκενώνονται οι οικισμοί μικρό και μεγάλο. Μετά τη φωτιά στην κερατέα, νέα πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στα βίλια αττικής. Μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στο λαύριο το πρωί και η οποία μέχρι στιγμής έχει προκαλέσει την εκκένωση τριών οικισμών, νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε στα βίλια αττικής σε δασική περιοχή.

Οι υδροφόρες και το προσωπικό συντρέχουν. Οδεύει προς τον εθνικό δρυμό σουνίου. Φωτιά ξέσπασε στα βίλια αττικής σημαίνοντας συναγερμό στις πυροσβεστικές δυνάμεις. Συναγερμός στην πυροσβεστική για πυρκαγιά στα βίλια αττικής. Σήμανε συναγερμός και κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

Βιλια Φωτια : Φωτιά στα Βίλια: Καίει δασική έκταση ...
Βιλια Φωτια : Φωτιά στα Βίλια: Καίει δασική έκταση ... from debater.gr
Οι υδροφόρες και το προσωπικό συντρέχουν. Συνεγερμός στα βίλα αττικής από φωτιά στην περιοχή. Φωτιά έχει ξεσπάσει και στα βίλια αττικής. Σε διακοπές της κυκλοφορίας οχημάτων και στην περιοχή των βιλίων. Φωτιά έχει ξεσπάσει και στα βίλια αττικής. Φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στην περιοχή βίλια αττικής στο πόρτο γερμενό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά καίει δάσος και δεν κινδυνεύουν σπίτια. Αγνοείται μια ηλικιωμένη γυναίκα με κινητικά.

Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική καθώς το πρωί ξέσπασε φωτιά στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα.

Το 112 έστειλε μήνυμα για την εκκένωση 2 οικισμών και πιο συγκεκριμένα για παλαιοχώρι και άγιο γεώργιο. Η αττική βρίσκεται ξανά σε πύρινο κλοιό, λίγες μόνο ημέρες μετά τη μεγάλη. Πρόκειται για δύσβατες περιοχές, με το έργο της κατάσβεσης να είναι πολύ δύσκολο. Μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στο λαύριο το πρωί και η οποία μέχρι στιγμής έχει προκαλέσει την εκκένωση τριών οικισμών, νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε στα βίλια αττικής σε δασική περιοχή. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην δ.ε. Φωτιά ξέσπασε στα βίλια αττικής σημαίνοντας συναγερμό στις πυροσβεστικές δυνάμεις. Μέχρι στιγμής έχει δοθεί εντολή. Όλα τα παιδιά έχουν μεταφερθεί σε ασφαλές σημείο και πολλοί γονείς έχουν σπεύσει να τα πάρουν. Συναγερμός στην πυροσβεστική για πυρκαγιά στα βίλια αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κατεύθυνση προς το πόρτο γερμενό, μετά. Μαίνεται η φωτιά στα βίλια, ενώ το πύρινο μέτωπο μεγαλώνει με αποτέλεσμα να υπάρχει εντολή εκκένωσης και άλλων οικισμών. Ίσως εκκενωθούν κι άλλοι οικισμοί. Σήμανε συναγερμός και κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

Μαίνεται η φωτιά στα βίλια, ενώ το πύρινο μέτωπο μεγαλώνει με αποτέλεσμα να υπάρχει εντολή εκκένωσης και άλλων οικισμών. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κατεύθυνση προς το πόρτο γερμενό. Οδεύει προς τον εθνικό δρυμό σουνίου. Η φωτιά ξέσπασε στη 1 παρά 10 το μεσημέρι της δευτέρας (16/08) κόντα σε μια παιδική κατασκήνωση. Στο μέτωπο επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 12 οχήματα, ενώ από αέρος στο έργο της πυρόσβεσης συνδράμουν.

Φωτια Βιλια | Star.gr
Φωτια Βιλια | Star.gr from scdn.star.gr
#πυρκαγιά σε δασική έκταση στην δ.ε. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση. Ίσως εκκενωθούν κι άλλοι οικισμοί. Φωτιά έχει ξεσπάσει και στα βίλια αττικής. Μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στο λαύριο το πρωί και η οποία μέχρι στιγμής έχει προκαλέσει την εκκένωση τριών οικισμών, νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε στα βίλια αττικής σε δασική περιοχή. Οι υδροφόρες και το προσωπικό συντρέχουν. Κοντά σε κατασκήνωση, στην καρδιά του κιθαιρώνα, ξέσπασε η φωτιά που καίει στα βίλια, η δεύτερη που είναι σε εξέλιξη στην αττική, μετά από αυτή στη λαυρεωτική. Φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στην περιοχή βίλια αττικής στο πόρτο γερμενό.

Το 112 έστειλε μήνυμα για την εκκένωση 2 οικισμών και πιο συγκεκριμένα για παλαιοχώρι και άγιο γεώργιο.

Μαίνεται η φωτιά στα βίλια, ενώ το πύρινο μέτωπο μεγαλώνει με αποτέλεσμα να υπάρχει εντολή εκκένωσης και άλλων οικισμών. Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες, με την πυρκαγιά να κατακαίει τα πάντα στο πέρασμά της. Στο σημείο έχουν σπεύσει επίγειες και εναέριες δυνάμεις. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην δ.ε. Σήμανε συναγερμός και κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Οι υδροφόρες και το προσωπικό συντρέχουν. Πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί της δευτέρας σε χαμηλή βλάστηση στην. Πρόκειται για δύσβατες περιοχές, με το έργο της κατάσβεσης να είναι πολύ δύσκολο. Φωτιά ξέσπασε στα βίλια αττικής σημαίνοντας συναγερμό στις πυροσβεστικές δυνάμεις. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κατεύθυνση προς το πόρτο γερμενό. Στο μέτωπο επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 12 οχήματα, ενώ από αέρος στο έργο της πυρόσβεσης συνδράμουν. Μετά τη φωτιά στην κερατέα, νέα πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στα βίλια αττικής.

Με μήνυμα από το 112 εκκενώνονται οι οικισμοί μικρό και μεγάλο. Ίσως εκκενωθούν κι άλλοι οικισμοί. Όλα τα παιδιά έχουν μεταφερθεί σε ασφαλές σημείο και πολλοί γονείς έχουν σπεύσει να τα πάρουν. Στο σημείο έχουν σπεύσει επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση.

Φωτιά στα Βίλια: Έχει επεκταθεί στο Όρος Πατέρα και ...
Φωτιά στα Βίλια: Έχει επεκταθεί στο Όρος Πατέρα και ... from www.news247.gr
Φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στην περιοχή βίλια αττικής στο πόρτο γερμενό. Λόγω της φωτιάς που ξέσπασε στα βίλια, εκκενώνονται αυτή την ώρα οι οικισμοί άγιος γεώργιος και παλαιοχώρι. Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες, με την πυρκαγιά να κατακαίει τα πάντα στο πέρασμά της. Οδεύει προς τον εθνικό δρυμό σουνίου. Με μήνυμα από το 112 εκκενώνονται οι οικισμοί μικρό και μεγάλο. Αγνοείται μια ηλικιωμένη γυναίκα με κινητικά. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση. Φωτιά έχει ξεσπάσει και στα βίλια αττικής.

Φωτιά ξέσπασε στα βίλια αττικής σημαίνοντας συναγερμό στις πυροσβεστικές δυνάμεις.

Η φωτιά στα βίλια έχει οδηγήσει στην εκκένωση δύο οικισμών. Διαστάσεις φαίνεται ότι παίρνει η φωτιά στα βίλια που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της δευτέρας λίγη ώρα μετά τη μεγάλη φωτιά στην κερατέα καθώς στις 13:05 εστάλη μήνυμα για εκκένωση των οικισμών. Η αττική βρίσκεται ξανά σε πύρινο κλοιό, λίγες μόνο ημέρες μετά τη μεγάλη. Όλα τα παιδιά έχουν μεταφερθεί σε ασφαλές σημείο και πολλοί γονείς έχουν σπεύσει να τα πάρουν. Σήμανε συναγερμός και κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στο λαύριο το πρωί και η οποία μέχρι στιγμής έχει προκαλέσει την εκκένωση τριών οικισμών, νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε στα βίλια αττικής σε δασική περιοχή. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική καθώς το πρωί ξέσπασε φωτιά στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κατεύθυνση προς το πόρτο γερμενό, μετά. Το 112 έστειλε μήνυμα για την εκκένωση 2 οικισμών και πιο συγκεκριμένα για παλαιοχώρι και άγιο γεώργιο. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση. Οι κάτοικοι των οικισμών έλαβαν μήνυμα από το 112 να εκκενώσουν προς ψάθα. Μαίνεται η φωτιά στα βίλια, ενώ το πύρινο μέτωπο μεγαλώνει με αποτέλεσμα να υπάρχει εντολή εκκένωσης και άλλων οικισμών. Φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στην περιοχή βίλια αττικής στο πόρτο γερμενό.

Posting Komentar

0 Komentar